Stranieri

Dennis Man, la Galatasaray? Italienii anunță de ce s-au blocat negocierile și oferă o variantă nouă

Parma intenționează să îl cedeze pe Dennis Man în această iarnă, iar favorită pentru semnătura internaționalului român este Galatasaray.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 16:59
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 17:03

Așa cum presa din Italia a anunțat, Dennis Man va pleca de la Parma în această iarnă sub formă de împrumut. Jurnaliștii turci, citați de Parmalive, susțin că negocierile dintre gruparea din Serie B și Galatasaray continuă, însă au apărut anumite probleme referitoare la clauzele pe care italienii intenționează să le introducă în contract.

Negocieri complicate între Parma și Galatasaray pentru Dennis Man

Parma își dorește ca, la finalul împrumutului, Galatasaray să fie obligată să îl transfere definitiv pe Dennis Man în cazul în care vor fi atinse anumite clauze. În acest fel, clubul condus de americanul Kyle Krause încearcă să amortizeze cheltuielile făcute în urmă cu doar un an, când a plătit 11 milioane de euro celor de la FCSB pentru transfer.

Conform presei din Turcia, Parma așteaptă cel puțin 10 milioane de euro în schimbul transferului definitiv al lui Man la Galatasaray, sumă considerată prea mare în acest moment de formația antrenată de Fatih Terim.

"În momentul de față, negocierile dintre Parma și Galatasaray sunt foarte complicate, să nu zicem blocate. Galatasaray nu își dorește o clauză de transfer definitiv, mai ales cu acea sumă cerută de Parma, astfel că negocierile rămân foarte complicate", scrie Parmalive.

Potrivit Sky Sports, pentru Dennis Man a mai apărut o variantă în ultimele zile. Sampdoria, formație din Serie A, ar fi interesată de transferul jucătorului crescut de UTA Arad și ar intenționa să includă în tranzacție și un jucător la schimb, pe fundașul Nicola Murru (27 de ani), însă obstacolul din calea mutării ar fi reprezentat de salariul mare al fotbalistului român, susțin italienii.

Dennis Man a fost transferat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. În a doua jumătate a sezonului trecut, internaționalul român a strâns 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă în Serie A, însă nu a putut evita retrogradarea. În actuala stagiune, Man a apărut în 10 jocuri de campionat și a marcat două goluri în debutul sezonului.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Man cu Parma
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies