Stranieri

E gata! Mihăilă rămâne singurul român de la Parma. Italienii anunță soarta lui Dennis Man

Valentin Mihăilă (21 de ani) și Dennis Man (23 de ani) împart de un an vestiarul la Parma, însă fostul jucător de la FCSB este pe picior de plecare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 17:55
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 17:58

Cu evoluții mai degrabă modeste și de multe ori uitat pe banca de rezerve de ambii antrenori ai Parmei din acest sezon, Dennis Man nu mai are niciun viitor la formația pregătită de Giuseppe Iachini, anunță presa din Italia.

Mihăilă, titular la Parma. Man va fi împrumutat

Jurnaliștii de la Corriere dello Sport, citați de Parmalive, susțin că Iachini a stabilit deja cuplul de atac pentru a doua parte a sezonului din Serie B. Antrenorul Parmei ar urma să se bazeze pe Valentin Mihăilă și Roberto Inglese, într-un sistem 3-5-2-, fără să mai caute întăriri în această zonă.

În schimb, soarta lui Dennis Man va fi alta. Italienii susțin că jucătorul cumpărat de Parma de la FCSB pentru 11 milioane de euro va pleca sub formă de împrumut în această iarnă, iar printre posibilele destinații se numără Galatasaray și Sampdoria.

Ultima informație referitoare la transferul lui Dennis Man a fost oferită luni seară de Sky Sports. Sampdoria, formație din Serie A, ar fi interesată de transferul jucătorului crescut de UTA Arad și ar intenționa să includă în tranzacție și un jucător la schimb, pe fundașul Nicola Murru (27 de ani), însă obstacolul din calea mutării ar fi reprezentat de salariul mare al fotbalistului român, susțin italienii.

Dennis Man a fost transferat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. În a doua jumătate a sezonului trecut, internaționalul român a strâns 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă în Serie A, însă nu a putut evita retrogradarea. În actuala stagiune, Man a apărut în 10 jocuri de campionat și a marcat două goluri în debutul sezonului.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Man cu Parma
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies