Stranieri

VIDEO | Revenire cu gol pentru Valentin Mihăilă. Românul a adus victoria pentru Parma în ultimul minut

După egalul din prima etapă, Parma s-a impus în al doilea meci din Serie B, cu Benevento, scor 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 23:35
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 23:54

Parma a obținut prima victorie în Serie B, grație golului marcat de Valentin Mihăilă în ultimul minut de joc. Revenit pe teren după o lună perioadă de absență cauzată de o accidentare, internaționalul român și-a făcut debutul cu dreptul, reușind să înscrie cu un șut puternic din careul mic. 

  • Mihăilă, gata să revină pe teren! Cum au reacționat italienii la revenirea românului în lotul Parmei


Știrea inițială

Parma - Benevento

Echipa de start a Parmei:


Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihailă a început noul sezon din a doua ligă italiană cu o remiză obținută în deplasarea cu Frosinone, 2-2. În acel meci, Man a înscris pentru 2-1, însă echipa sa nu a putut menține avantajul, iar cu două minute înainte de final a încasat un gol. 

Man a jucat în toate meciurile de pregătire ale „cruciaților”, iar acum celălalt român se pregătește și el de o revenire pe teren. Valentin Mihăilă a fost anunțat în lotul Parmei pentru meciul cu Benevento și ar putea primi minute. 

Mihăilă s-a accidentat în luna aprilie, iar de atunci nu a mai jucat niciun meci. Revenirea sa a fost comentată de jurnaliștii de la ParmaLive, care se întreabă dacă își va găsi loc în echipă.

„Tânărul atacant nu a reușit să ducă la bun sfârșit sesiunea de pregătire din cauza unei accidentări și era de așteptat să revină direct după pauză. Din acest motiv, convocarea lui de astăzi ar putea fi ușor surprinzătoare, dar sugerează că ar putea juca o parte din meci în a doua repriză.

Desigur, trebuie să fim atenți să evităm un posibil relaps, însă ideea de a-i vedea pe cei doi români teribili împreună pe teren, chiar și pentru o perioadă scurtă de joc, este destul de atractivă”, au scris cei de la ParmaLive

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies