Vlad Chiriches Andrei Ionut Radu Cremonese Cupa Italiei Ternana Stranieri

VIDEO Vlad Chiricheș, cel mai slab! Deja căpitan la Cremonese, a dezamăgit la debut, spre deosebire de Andrei Radu

Echipa românilor s-a calificat în turul al doilea al Cupei Italiei, după 3-2 cu Ternana.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 09:41
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 09:45

Cu Vlad Chiricheș și Andrei Ionuț Radu integraliști chiar la debut, Cremonese a reușit să se califice luni seara în turul al doilea al Cupei Italiei, după 3-2 cu Ternana, echipă din Serie B.

Chiricheș, deja numit căpitan la noua echipă, a fost însă o dezamăgire, primind cea mai mică notă de la Cremonese, 5!

”Nu trecuseră nici măcar zece secunde și era deja la pământ, cu o tăietură vizibilă după o ciocnire aeriană cu Rovaglia. S-a bandajat și a revenit pe teren, dar a fost depășit ușor de Palumbo la golul de 2-2. 

În momentele de maximă presiune intră în mare dificultate, deși el ar trebui să conducă compartimentul defensiv grație experienței sale”, a explicat Tuttomercatoweb.

Andrei Radu ”a răspuns bine atunci când a fost solicitat”

Portarul Andrei Radu a fost notat cu 6 de aceeași publicație: ”A început meciul cu o neînțelegere cu fundașii săi centrali, dar a răspuns bine atunci când a fost solicitat. Nu a avut vreo vină la goluri și a respins decisiv lovitura liberă executată de Palumbo”.

Luka Bogdan (15 - autogol), David Okereke (22) și Giacomo Quagliata (60), respectiv Pietro Rovaglia (54) și Antonio Palumbo (57) au fost marcatorii întâlnirii de pe ”Stadio Paolo Mazza”.

Foto: Cremonese

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies