Steaua Chelsea Stamford Bridge Grupe

Romanii, INTERZISI pe Stamford Bridge! Decizie INCREDIBILA luata de Chelsea la meciul cu Steaua! Ce au anuntat londonezii:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013, 08:06
Data actualizarii: Joi 05 Septembrie 2013, 08:30

Chelsea vrea sa evite un stadion plin de romani la Londra si a decis ca la meciul cu Steaua din grupele Champions League sa vanda bilete doar posesorilor de abonamente. Romanii au avut probleme mari cu biletele si la meciul din martie din Europa League, cand au facut rost cu greu de bilete in conditiile in care pe arena au fost doar 25.000 de oameni.

Chelsea a pus deja in vanzare bilete pentru meciul cu Basel iar englezii au anuntat pe site-ul oficial ca vineri e "general sale", in care oricine poate cumpara maxim 4 bilete.

Nu la fel se intampla si la meciul cu Steaua, la care categoria "general sale" lipseste de pe site. In schimb, sunt informatii pentru posesorii de abonamente care doresc sa isi cumpere bilet la meciul cu romanii.

In luna martie au fost 7000 de romani pe Stamford Bridge, dar si alte mii in afara stadionului, disperati sa faca rost de bilete. Si atunci, Chelsea a decis sa vanda bilete doar catre abonati pentru a evita un numar mai mare de romani decat englezi pe stadion.

Un bilet la meciul de pe Stmaford Bridge costa 35 de lire.

 

La meciul cu Basel se vand bilete la liber

Steaua va primi 2000 de bilete din partea lui Chelsea prin sistemul de reciprocitate impus de UEFA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!