valentin mihaila Parma Stranieri

Valentin Mihăilă, aproape de Lazio și Watford. Mărturisirile tatălui său 

Marin Mihăilă a vorbit despre cluburile care l-au dorit pe fiul său în această perioadă de transferuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 18:32
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 18:43

Valentin Mihăilă (21 ani) a fost transferat, în octombrie 2020, de Parma de la Universitatea Craiova, oltenii primind 8.5 milioane de euro în schimbul extremei. 

Cu toate că Parma a retrogradat în Serie B, patronul clubului nu a vrut să renunțe la Mihăilă și Man, declarând că românii sunt arme importante pentru revenirea în primul eșalon al fotbalului italian.

  • Valentin Mihăilă, aproape de Lazio și Watford. Mărturisirile tatălui său

Însă, tatăl fostlului jucător de la Universitatea Craiova a mărturisit că mai multe cluburi s-au interesat de serviciile fiului său în această vară, inclusiv Watford și Lazio, doar că suma oferită nu i-a convenit lui Tanner Kruse. 

Marian Mihăilă: „Discuțiile s-au derulat la nivelul cluburilor”

„Au fost diferite discuții în legătură cu transferul lui Vali. Am văzut că a apărut și prin presă. Eu știu că Lazio a vrut să-l transfere de la Parma, dar cred că suma nu a fost la nivelul așteptărilor. De asemenea, Watford s-a interesat de el. Știu că englezii, Granada și Udinese au același patron.

Discuțiile s-au derulat la nivelul cluburilor. Sper ca Vali să își revină la o capacitate de sută la sută. Cei de la Parma l-au păstrat pentru că vor să îl aibă în lupta pentru promovarea în Seria A. 

Eu sper să fie și convocat la echipa națională, dar trebuie să își revină și la cea mai bună formă. Eu cred că într-o lună va fi apt sută la sută și va da randament maximum”, a declarat Marian Mihăilă pentru fanatik

În cele 19 meciuri pe care Mihăilă le-a disputat în tricoul Parmei, românul a marcat cinci goluri și a oferit două pase decisive. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies