Stranieri

Antrenorul Parmei a vorbit despre Mihăilă după victoria dramatică cu Benevento

Valentin Mihăilă a fost eroul Parmei în a doua etapă din Serie B, cu Benevento, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 09:31
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 09:41

Parma a început al doilea meci din Serie B contra lui Benevento, 1-0, cu Dennis Man și Buffon încă din primul minut. Valentin Mihăilă a fost menajat de Enzo Maresca din cauza problemelor medicale care l-au împiedicat să efectueze întreaga pregătire de vară alături de coechipierii săi.

Însă extrema transferată de la Universitatea Craiova avea să îi aducă prima victorie Parmei în acest sezon. Intrat în repriza a doua, Mihăilă avea să profite de poziționarea greșită a fundașilor adverși și să marcheze singurul gol al partidei, în minutul 90+7. 

  • Antrenorul Parmei a vorbit despre Mihăilă după victoria dramatică cu Benevento

Mihăilă, arma secretă a Parmei
 

Întrebat la conferința de presă de la finalul meciului de ce nu l-a introdus din primul minut pe internaționalul român, Enzo Maresca a răspuns că starea fizică a jucătorului nu era optimă, dar scorul l-a făcut să îl arunce în luptă. 

Inglese și Mihailă sunt jucători importanți pe care nu i-am avut încă. Valentin nu era programat să joace, am vrut să-i dăm câteva săptămâni să se antreneze”, a declarat Enzo Maresco la conferința de presă după meciul cu Benevento. 

Maresca: „Și cu o remiză aș fi fost fericit”
 

De asemenea, antrenorul italian a punctat cât de importantă este această victorie, după un sezon în care Parma a retrogradat, obținând doar trei succese în Serie A.  

„Victoriile ajută întotdeauna pentru a lucra mai bine. Și cu o remiză aș fi fost fericit pentru că mi-a plăcut echipa. Băieții aveau nevoie de victorie pentru a ne lua din greutate. Este normal când câștigi trei jocuri într-un an”, a specificat Maresca. 

Următorul meci pentru Man și Mihăilă la echipa de club va fi cu Cremonese, pe 18 septembrie, în etapa a treia din Serie B. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies