Italia

Valentin Mihăilă poate prinde transferul carierei! Inter a pus ochii pe el. Planul pus la cale de ”nerazzurri”

Valentin Mihăilă (21 de ani) ar putea prinde transferul carierei! Campioana Italiei, Inter Milano, a pus ochii pe talentatul mijlocaș român, care a retrogradat în sezonul precedent în Serie B cu Parma.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 18:59
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 19:01

Simone Inzaghi vrea să întinerească lotul lui Inter și a pus ochii pe Mihăilă. Inter ar putea propune pentru Mihăilă un alt jucător la schimb. Martin Satriano (20 de ani, atacant) sau Lorenzo Pirola (19 ani, fundaș) ar putea fi trimiși la Parma.

"Valentin Mihăilă ar putea fi, aşadar, jucătorul pe care Inter îl caută, cu un posibil omolog tânăr împrumutat emilienilor: profilul lui Pirola este mai convingător decât Satriano, care face lucruri bune la Monza", scriu cei de la seriebnews.com.

Inter nu ar fi singura echipă interesată de serviciile lui Valentin Mihăilă. În ultima perioadă, presa din Italia a scris că acesta ar putea ajunge lângă Ștefan Radu la Lazio.

Internaționalul român a ajuns la Parma în luna octombrie a anului trecut, iar suma de transfer se ridică la 9,1 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Mihăilă este cotat în prezent la 8,5 milioane de euro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies