Slavia Praga Galatasaray Nicolae Stanciu Stranieri

Turcii, furiosi pe oficialii Slaviei dupa ultima decizie in cazul lui Stanciu! Ce au decis sefii din Cehia dupa ce Galatasaray a acceptat toate conditiile puse

Galatsaray il doreste cu insistenta pe Nicolae Stanciu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Iulie 2021, 17:07
Data actualizarii: Vineri 16 Iulie 2021, 17:09

Turcii vor sa il transfere pe Stanciu de la Slavia Praga, iar oficialii clubului au fost de acord cu toate pretentiile cehilor pentru a-l putea aduce pe mijlocasul roman. 

Cu toate astea, dupa ce sefii lui Galatasaray au acceptat cerintele oficialilor Slaviei, acestia s-au razgandit si au anuntat ca Stanciu nu mai este de vanzare, informeaza cotidianul turc Fanatik. Mai mult, cehii i-ar fi propus si o noua intelegere romanului, care s-a aratat extrem de deranjat de atitudinea sefilor sai. 

  • Turcii, furiosi pe oficialii Slaviei dupa ultima decizie in cazul lui Stanciu! Ce au decis sefii din Cehia dupa ce Galatasaray a acceptat toate conditiile puse

Sursa citata informeaza ca Stanciu a lasat clar sa se inteleaga ca vrea sa se transfere la Galatasaray, iar ultima mutare a Slaviei este pentru a le forta mana turcilor si a mari suma de transfer. Pe cealalta parte, oficialii lui Galatasaray nu sunt dispusi sa faca o noua oferta. 

Turcii au fost de acord cu propunerea sefilor Slaviei, de 6.5 milioane de euro. In prezent, Stanciu este cotat la 7 milioane de euro conform transfermarkt. 

Modifică setările cookies