Nicolae Stanciu Galatasaray Slavia Praga Transfer Stranieri

"Este o chestiune de timp". Nicolae Stanciu, la un pas de Galatasaray. Suma de transfer pentru care turcii s-au inteles cu Slavia Praga

Presa din Turcia anunta ca este o chestiune de timp pana cand se va anunta oficial transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Iulie 2021, 08:55
Data actualizarii: Joi 15 Iulie 2021, 09:08

Negocierile dintre gruparea turca si Slavia Praga par sa mearga in directia potrivita pentru fotbalist, astfel ca se asteapta ca internationalul roman sa ajunga la Galatasaray cat de curand.

Potrivit fotomac.com.tr, Nicolae Stanciu ar urma sa-i ia locul lui Younes Belhanda, iar turcii sunt decisi sa ofere oricat e nevoie pentru a-l aduce pe roman. 

  • Este o chestiune de timp . Nicolae Stanciu, la un pas de Galatasaray. Suma de transfer pentru care turcii s-au inteles cu Slavia Praga

Initial, Galatasaray a oferit 3,5 milioane de euro pentru Stanciu, insa au marit oferta pentru 6 milioane pentru a-i putea convinge pe cei de la Slavia Praga sa-l lase sa plece.

Cehii au cerut initial 7,3 milioane de euro, apoi au redus suma la 6,5 milioane de euro. Turcii spera sa acopere diferenta de bani cu bonusuri si sa finalizeze transferul cat mai curand posibil. "Negocierile vor continua, este o chestiune de timp pana se vor intelege", scrie sursa citata.

Modifică setările cookies