VIDEO ”Tricolorul” din străinătate care din golgheterul echipei a ajuns pe banca de rezerve!

denis dragus Campionatul Belgiei Echipa Nationala Standard Liege Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 09:32
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 09:38

Denis Drăguș nu se mai numără de ceva timp printre titularii lui Standard Liege, aflată pe locul 6 în campionatul Belgiei.

După un sezon trecut foarte bun, în care a fost golgheterul echipei, și un debut de campionat în care a înscris de 4 ori, internaționalul român Denis Drăguș a ajuns pe banca de rezerve la Standard Liege, locul 6 în campionatul Belgiei.

Atacantul a fost titular ultima dată în Jupiler Pro League în luna octombrie și, chiar dacă a impresionat apoi și la națională cu cele două reușite din meciurile amicale cu Slovenia (1-2) și Republica Moldova (5-0), nu a mai prins de atunci primul ”unsprezece” la echipa de club în campionat.

Denis Drăguș în acest sezon la Standard Liege

A devenit jucător de Cupă, unde însă Standard a fost repede eliminată (0-4 cu Royal Antwerp în optimile de finală), iar marți seara, în etapa cu numărul 20, Drăguș a rămas din nou ”țintuit” pe banca de rezerve în Standard Liege - Mechelen 2-0.

Atacantul naționalei a jucat în acest sezon 18 meciuri în Jupiler Pro League și alte 2 în Cupa Belgiei, înscriind 4 goluri pentru Standard.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!