Stranieri

Turcii au renunțat la Dennis Man! Un club din Serie A rămâne în cursă: "Nu mai puțin de 10 milioane de euro"

Dennis Man (23 de ani) poate pleca de la Parma în această iarnă, după o primă jumătate de sezon neconvingătoare în tricoul formației din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 16:05
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 16:07

La începutul acestui an, presa din Italia a anunțat că Parma intenționează să renunțe la Dennis Man în fereastra de mercato din ianuarie, având în vedere că antrenorul Giuseppe Iachini și-ar fi stabilit cuplul de atacanți pentru a doua parte a sezonului, care ar urma să fie format din Roberto Inglese și Valentin Mihăilă.

Turcii au renunțat la Dennis Man. Românul poate ajunge la Sampdoria

Parma ar intenționa să îl împrumute pe Dennis Man până la finalul sezonului și să includă în contract o clauză pentru transfer definitiv. Intens vehiculată, varianta Turcia pare să nu mai fie de actualitate pentru fotbalistul român, Fanatik anunțând că atât Galatasaray, cât și Trabzonspor s-au retras din cursa pentru Man din cauza faptului că nu au putut ajunge la un acord cu Parma.

Cu toate acestea, Sampdoria rămâne interesată de transferul lui Dennis Man, așa cum anunță ziarul italian Il Secolo XIX. Ocupanta locului 15 din Serie A ar fi de acord cu varianta unui împrumut, însă rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la o înțelegere și în privința sumei pentru transferul definitiv al românului.

"Românul poate fi împrumutat, însă Parma intenționează să introducă o clauză de transfer definitiv de nu mai puțin de 10 milioane de euro", anunță Forza Parma.

Sampdoria este antrenată de Roberto D'Aversa, antrenor cu care Man a lucrat deja la Parma, iar la formația genoveză mai este legitimat un fotbalist român, fundașul Radu Drăgușin (19 ani), împrumutat de la Juventus până la finalul acestui sezon.

De altfel, posibilitatea ca Dennis Man să fie împrumutat de Sampdoria a fost confirmată și de impresarul Victor Becali, care a refuzat să ofere mai multe detalii.

Dennis Man a fost transferat de Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, pentru 11 milioane de euro. În a doua jumătate a sezonului trecut, internaționalul român a strâns 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă în Serie A, însă nu a putut evita retrogradarea. În actuala stagiune, Man a apărut în 10 jocuri de campionat și a marcat două goluri în debutul sezonului.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Man cu Parma
Modifică setările cookies