VIDEO OFICIAL | Dinamo a anunțat oficial transferul lui Sorescu în Polonia. Imagini de la aeroport

Deian Sorescu (24 de ani) a plecat oficial de la Dinamo. Clubul din ”Ștefan cel Mare” a anunțat înțelegerea cu polonezii de la Raków Czestochowa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 12:10
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 12:17

Mijlocașul dinamovist a plecat miercuri în Polonia, alături de impresarul Giovanni Becali. Din informațiile știrilor PRO TV, Dinamo va încasa 1 milion de euro pe Deian Sorescu. 

Doar că suma va fi livrată timp de un an în conturile grupării din Ștefan cel Mare. Totodată, Iuliu Mureșan și-a mai securizat și un procent de 15% dintr-un posibil viitor transfer al jucătorului de la Rakow.

Deian Sorescu, oficial în Polonia 

„FC Dinamo București și KS Raków Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocașului Deian Sorescu la clubul polonez, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan. 

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa noastră, în ambele competiții interne, Liga 1 și Cupa României, a marcat 29 de goluri și a adunat 26 de pase decisive.

Raków Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan. 

În numele tuturor dinamoviștilor, nu ne rămâne decât să-i mulțumim lui Deian Sorescu pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu!”, se arată pe pagina oficială a lui Dinamo.

În acest sezon, Deian Sorescu a acumulat 19 prezențe în Liga 1, în care a reușit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă. Cu toate că a avut evoluții bune, mai ales în prima parte a campionatului, jucătorul nu a putut împiedica declinul lui Dinamo, care a încheiat 2021 pe penultimul loc, cu doar 12 puncte după 21 de etape. 

Modifică setările cookies