GALERIE FOTO Iubita lui Dennis Man, de o frumusețe răpitoare. Cât de bine arată Alexandra: "Are afaceri cu ceva haine"

Dennis Man Alexandra Ionela Grigorita iubita Dennis Man Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 08:35
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 08:56

Dennis Man și Alexandra Ionela Grigoriță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, păstrând destul de mult discreția în ceea ce privește relația lor. 

Cei doi formează un cuplu încă de pe vremea în care fotbalistul juca la UTA Arad, iar evoluția carierei lui Man nu i-a împiedicat pe cei doi să-și continue povestea, chiar dacă românul evoluează acum în Italia. 

"Pe Man îl văd cu capul pe umeri, un băiat a cărui prietenă (n.r. Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad în 2014) are afaceri, ceva cu haine am înțeles. Tatăl lui stă lângă el și toți banii sunt lui bine gestionați.", a declarat Giovanni Becali la DigiSport Matinal. 

Viitorul lui Man la Parma, sub semnul întrebării

Dennis Man a fost dorit de Galatasaray, în vară. A spus-o și Fatih Terim. Dar la prețul pe care îl voia Parma, 11 milioane, pentru a recupera din investiție. Ei au vrut să-l ia împrumut, cu opțiune pentru 7-8 milioane. Sampdoria îl vrea, dar nu să-i plătească tot salariul.

Au fost negocieri, dar Sampdoria voia să-i dea 250.000 și restul de 250.000 până la vară. Mai e o variantă tot în Turcia, dar nu la Galatasaray, o altă formație, de top. La fel, și o formație din subsolul clasamentului din Franța.

Dacă ar merge în Turcia, acolo ar fi împrumut cu opțiune de cumpărare. Iacchini, noul antrenor, vrea să joace 3-5-2, iar Man să fie fundaș stânga”, a declarat Ioan Becali pentru Digi Sport. 

11 meciuri a jucat Dennis Man, în toate competițiile, în tricoul Parmei în acest sezon. Jucătorul transferat de la FCSB a reușit să înscrie doar două goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!