Stiri

GALERIE FOTO Iubita lui Dennis Man, de o frumusețe răpitoare. Cât de bine arată Alexandra: "Are afaceri cu ceva haine"

Dennis Man și Alexandra Ionela Grigoriță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, păstrând destul de mult discreția în ceea ce privește relația lor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 08:35
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 08:56

Cei doi formează un cuplu încă de pe vremea în care fotbalistul juca la UTA Arad, iar evoluția carierei lui Man nu i-a împiedicat pe cei doi să-și continue povestea, chiar dacă românul evoluează acum în Italia. 

"Pe Man îl văd cu capul pe umeri, un băiat a cărui prietenă (n.r. Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad în 2014) are afaceri, ceva cu haine am înțeles. Tatăl lui stă lângă el și toți banii sunt lui bine gestionați.", a declarat Giovanni Becali la DigiSport Matinal. 

Viitorul lui Man la Parma, sub semnul întrebării

Dennis Man a fost dorit de Galatasaray, în vară. A spus-o și Fatih Terim. Dar la prețul pe care îl voia Parma, 11 milioane, pentru a recupera din investiție. Ei au vrut să-l ia împrumut, cu opțiune pentru 7-8 milioane. Sampdoria îl vrea, dar nu să-i plătească tot salariul.

Au fost negocieri, dar Sampdoria voia să-i dea 250.000 și restul de 250.000 până la vară. Mai e o variantă tot în Turcia, dar nu la Galatasaray, o altă formație, de top. La fel, și o formație din subsolul clasamentului din Franța.

Dacă ar merge în Turcia, acolo ar fi împrumut cu opțiune de cumpărare. Iacchini, noul antrenor, vrea să joace 3-5-2, iar Man să fie fundaș stânga”, a declarat Ioan Becali pentru Digi Sport. 

11 meciuri a jucat Dennis Man, în toate competițiile, în tricoul Parmei în acest sezon. Jucătorul transferat de la FCSB a reușit să înscrie doar două goluri. 

Modifică setările cookies