TEAPA uriasa luata de Enache dupa plecarea de la Steaua: "N-a fost platit nici macar o zi!" Transferul urias in Premier League anuntat astazi

Impresarul lui Gabi Enache si Florin Nita a anuntat situatia celor doi jucatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 11:48
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 11:57

Ana-Maria Prodan a vorbit in direct la Ora Exacta din Sport despre jucatorii pe care ii reprezinta. Ea a explicat motivul pentru care Enache a plecat din Rusia si a confirmat ca Florin Nita este aproape de Wolverhampton.

"Am grija de jucatorii pe care ii am sub contract si lucrez foarte mult pentru ei, ma concentrez pe ei. La Enache mi-am dorit foarte mult sa ajunga la o echipa cu nume, o echipa cu fani frumosi, unde sa se simta fotbalist. Enache in Rusia nu a fost platit nici macar o zi si atunci a plecat. Ce puteam sa facem?

Acolo sunt probleme foarte, foarte mari. Noi mai aveam optiune pentru inca 2 ani dar daca esti neplatit, e o problema. Chiar daca faci performanta nu poti sa ramai.

Noi lucram pentru transferul lui Florin Nita in Premier League, sunt discutiile deja facute pentru suma lui de transfer. N-as putea sa va spun pentru ca nu am acordul celor de la Sparta Praga, dar sa speram ca se va intampla pentru ca Florin isi doreste foarte tare" a spus Ana-Maria Prodan la Pro X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies