FCU Craiova vrea să renunțe la doi jucători! Un stelist și un dinamovist sunt pe „lista neagră” 

FCU Craiova Gabi Enache Gabriel Enache Ricardo Grigore Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 18:48
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 18:49

FCU Craiova vrea să disponibilizeze doi jucători aduși de Marius Croitoru.

În primul meci oficial din 2023, FCU Craiova va primi vizita UTA-ei Arad, pe 22 ianuarie, de la 15:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Cu o victorie, oltenii pot acumula 26 de puncte, și implicit urcarea până pe locul 8. 

Înaintea duelului cu arădenii, gruparea din Bănie vrea să renunțe la doi jucători, după ce s-a despărțit de Kyriakos Papadopoulos (30 ani). Conform gsp, FCU Craiova caută să-i reziliere contractul lui Gabi Enache (32 ani), care a fost folosit a bifat doar 9 apariții în acest sezon, 8 în campionat și una în Cupa României.

Pe lângă jucătorul de bandă, Ricardo Grigore (23 ani), adus și el în mandatul lui Marius Croitoru (42 ani), și-a exprimat nemulțumirea pentru puținele minute adunate, bifând doar 13 apariții, 10 în Superligă și 3 în grupele Cupei României. Însă, potrivit aceleiași surse, există șanse mari ca fundașul central să fie împrumutat chiar din această iarnă. 

Adrian Mititelu nu-l cedează pe Juan Bauza în România 

„În primul rând că dacă mi-ar fi oferit vreodată Becali suma asta (n.r. 2 milioane de euro), nu mai vorbeam în viaţa mea cu el. Nu există o asemenea aberaţie, să îmi ofere mie aşa ceva. În primul rând Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă.

Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa. E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii. Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos şi plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. Un decar bun joacă până la 34 de ani. Sânmărtean abia la 30 de ani a fost extraordinar de bun. Bauza fiind argentinian are în sânge aşa ceva.

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Antena Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!