Ianis Hagi Glasgow Rangers Steven Gerrard Stranieri Steven Gerrard, interventie savuroasa in apararea lui Ianis Hagi! "A fost cel mai bun de la painea feliata incoace!" Cum comenteaza criticile suporterilor

Steven Gerrard, interventie savuroasa in apararea lui Ianis Hagi! "A fost cel mai bun de la painea feliata incoace!" Cum comenteaza criticile suporterilor

Ianis Hagi a ajuns pe radarul suporterilor lui Glasgow Rangers, care l-au criticat destul de dur dupa inceputul ezitant al sezonului din Scotia.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 August 2020, 10:36
Data actualizarii: Sambata 22 August 2020, 10:40

Ianis Hagi va avea ocazia sa se revanseze in fata suporterilor lui Rangers, astazi, de la 17:00, in fata lui Kilmarnock.

Internationalul roman a fost criticat de fanii lui Glasgow, insa Steven Gerrard ramane in continuare de partea lui Ianis si i-a luat apararea:

"Probabil am inceput cam tarziu meciul cu Livingston. Dar in ceea ce il priveste pe Hagi, el nu a avut cel mai bun joc, asta e sigur.

Dar nu pot pune la indoiala atitudinea sau dorinta lui. Este un copil care stie cand joaca bine si cand nu. Cele mai bune lucruri din partea lui nu au venit inca. Impotriva lui Braga si in meciurile care au urmat el a fost cel mai bun lucru de la painea feliata incoace, astfel incat evolutia sa din meciul cu Livingston a reflectat nivelul intregii echipe.

A meritat suma platita pe el. Suntem la un club la care oamenilor le place sa arate cu degetul catre anumiti indivizi.

Va fi o provocare diferita impotriva lui Kilmarnoc, deoarece au un stil diferit fata de Livingston. Au inceput mai bine decat sugereaza punctele lor din clasament, asa ca stim ca va fi un meci dificil. Am avut o saptamana buna de pregatire si asteptam cu nerabdare sa jucam", a spus Gerrard, potrivit heralscotland.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!