Stranieri

Silviu Lung Jr nu exclude o eventuală revenire în România: ”Am mai vorbit cu diverși patroni!”

Silviu Lung Jr. joacă în prezent în Turcia.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 23:40
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 00:05

Fost campion al României cu Astra, fiul lui Silviu Lung joacă în prezent cu Kayserispor. Mai are însă doar un an de contract cu turcii, astfel că ar putea reveni în România în vara următoare.

Ajuns la 32 de ani, Lung Jr. nu ar spune nu unei noi experiențe în competiția internă. Rapid este unul dintre cluburile ce ar putea fi interesate de portarul român.

  • Silviu Lung nu exclude o eventuală revenire în România: ”Am mai vorbit, cu diverși patroni”

„Am intrat în ultimul an de contract, să vedem ce o să se întâmple. În general, când mai sunt şase luni, atunci o să înceapă renegocierile şi o să vedem la timpul potrivit. 

Anul trecut îi promisesem başcanului de aici că o să rămân, că o să prelungim contractul încă doi ani şi, în ciuda ofertelor primite, am vrut să-mi onorez promisiunea, pentru că m-am simţit ca acasă aici, m-am simţit respectat şi m-am decis să continui aici.

Am mai vorbit, da! Am mai vorbit cu diverşi patroni, dar totul a fost la stadiul de tatonări. Eu le-am spus planurile mele şi dânşii au înţeles. 

Săpunaru are deja 37 ani şi joacă precum la 25, aşa că vârsta e doar un număr. Important e felul cum te simţi când începe meciul şi plăcerea pe care o ai de a juca fotbal.

Niciodată nu poţi să zici nu. Mă bucur că a ajuns (n.r. – Săpunaru la Rapid) la un club pe care îl iubeşte atât de mult. 

Ştiu foarte mulţi jucători, care, atunci când se duc la o echipă, spun că iubesc echipa aia de mici sau spun din complezenţă, dar la Săpunaru e adevărat. N-am văzut niciun jucător să iubească o echipă atât de mult”, a declarat Silviu Lung Jr potrivit Telekom Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies