FCSB tremură! Echipa care are drept obiectiv titlul de campioană în Superligă: ”O nouă eră sportivă”

Universitatea Craiova carlos mora Costel Galca Silviu Lung Jr. Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 14:26
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 14:30

Noua ediție din Superliga României anunță o luptă acerbă pentru titlu.

Într-o poastare pe contul oficial de Facebook al clubului, Universitatea Craiova a subliniat obiectivul principal pentru noul sezon: câștigarea titlului de campioană a României.

Mesajul integral al clubului Universitatea Craiova

”O nouă eră sportivă

Dincolo de emoții și orgolii, de bugete și presiuni, Universitatea Craiova a intrat într-o nouă eră sportivă. 

O perioadă în care manager general al echipei este Costel Gâlcă, singurul responsabil de construirea unui lot competitiv pentru ca Știința să câștige un nou titlu de campioană a României. 

Sigura condiție a acționariatului a fost aceea de a se crea o echipă cu atitudine, un lot cu jucători care să simtă istoria și menirea Universității Craiova, să-și dorească performanța indiferent de sacrificiile pe care vor fi obligați să le facă în viitorul sezon.

Vor exista trei repere care vor sta la baza viitorului Științei: 

Atitudine: Să alergi până la ultima picătură de energie, demonstrând o dedicare extraordinară care să-ți câștige aplauzele publicului, chiar și în momentele în care greșești.

Mentalitate: Să adopți o mentalitate de învingător, transformând presiunea în motivație pentru a-ți depăși limitele, fără să clachezi în momentele dificile.

Profesionalism: O viață sportivă disciplinată, dedicarea totală la antrenamente și dorința constantă de a fi mai bun astăzi decât ieri sunt esențiale pentru performanță.

Direcția a fost aleasă și echipa a pornit deja în această călătorie, la capătul căreia suporterilor alb-albaștri li se va îndeplini cel mai mare vis: Campionatul României!”

Cum arată primul "11" al Craiovei, după primele zile de mercato

Craiova nu a început spectaculos perioada de mercato din această vară, dar cele câteva mutări efectuate vor afecta alcătuirea primului "11". 

Jucătorii care se pot impune rapid vor fi Silviu Lung jr., care va fi preferat probabil rivalilor pe post Laurențiu Popescu și David Lazar, și noul atacant costarican Carlos Mora (foto), adus tocmai pentru a rezolva una dintre marile probleme ale echipei din sezonul trecut. 

Cel mai probabil, vârful adus de la Alajuelense va avea prima șansă în fața Elvir Koljic și Jovan Markovic, al căror randament s-a erodat serios în ultimul an. 

Echipa va începe noul sezon al Superligii pe 13 iulie, iar pe 25 iulie (returul pe 1 august) va înfrunta formația învinsă dintre Botev Plovdiv (Bulgaria) și NK Maribor (Slovenia) în turul al doilea preliminar al Europa League.

Primul "11" probabil al Craiovei:

SILVIU LUNG JR. - Ștefan Vlădoiu, Denil Maldonado (Gojko Zajkov), Juraj Badelj, Nicușor Bancu - Alexandru Creţu, Anzor Mekvabishvili (Vladimir Screciu) - ALEXANDRU CÎMPANU, Ștefan Baiaram, Alexandru Mitriţă - CARLOS MORA (Elvir Koljic)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!