Olimpiu Morutan Galatasaray Pisa Stranieri

Se pregătește transferul iernii!? Un club din Italia vrea să cumpere un internațional român cu banii jos: „Toţi o dată, cash!”

Olimpiu Moruțan (23 de ani) ar putea semna un contract definitiv cu actuala sa echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 15:30
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 15:30

Pisa, echipa din al doilea eșalon fotbalistic din Italia, este mulțumită de randamentul lui Olimpiu Moruțan și forțează transferul definitiv al internaționalului român.

Giovanni Becali, impresarul fotbalistului, a anunțat că Pisa încearcă să profite de pe urma problemelor financiare pe care le are Galatasaray, pentru a-l transfera definitiv pe Moruțan, încă din această iarnă.

  • Olimpiu Moruțan

Pisa s-a decis în privința lui Moruțan

Italienii au clauză pentru transfer definitiv de 5.5 milioane de euro, care ar putea fi activată în vară, însă oficialii lui Pisa speră să-i convingă pe turci să lase la preț și să-l cumpere pe mijlocașul român de 23 de ani încă din această iarnă, pentru 3.5 milioane de euro.

„Pisa vrea să facă opţiunea de acum, are o opţiune de 5,5 milioane de euro la sfârşitul sezonului, ei au propus echipei Galatasaray 3,5 milioane de euro, acum, toţi o dată, cash.

Galatasaray, chiar dacă n-au bani în momentul ăsta, nu sunt de acord, aşa că vom vedea. Dar, oricum, Moruţan marchează 10 goluri şi are 7 assist-uri, şi mai face încă 5 assists, va rămâne sigur în Italia.

Nu ştiu dacă la Pisa. Dar oricum, Pisa, dacă are opţiunea o face şi îl va vine la o altă echipă, ca să facă o diferenţă de bani”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

După 21 de etape scurse din Serie B, Pisa ocupă locul 6, care duce în play-off-ul de promovare, cu 30 de puncte

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Moruțan, potrivit transfermarkt.com
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!