Moruțan și Mihăilă, lăudați de italieni, în ciuda înfrângerilor echipelor lor: "Strălucitor, mereu decisiv"

Olimpiu Morutan Parma Pisa Serie B valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 18:50
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 19:08

Pisa și Parma au pierdut meciurile din etapa a 20-a din Serie B. 

În partida cu Cittadella, pierdută de Pisa, scor 1-2, Olimpiu Moruțan a micșorat diferența, însă nu a fost suficient pentru a aduce măcar un punct echipei sale. Mijlocașul ofensiv are deja cinci goluri și șapte pase decisive pentru Pisa, iar jurnaliștii de la Tuttomercatoweb au avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului.

Olimpiu Moruțan a fost notat cu 7, cea mai mare notă din echipă: "Ca de obicei, sclipitor și decisiv. Mereu a construit faze periculoase. A marcat un gol și stabilește noi recorduri personale", se arată în sursa citată.

Introdus pe teren în minutul 55, Valentin Mihăilă a fost printre remarcații jurnaliștilor italieni, fiind notat cu 5,5. "A avut șansa de a face 3-1, dar a trimis mingea în corner. Ar fi putut marca în timpul suplimentar, însă Inglese a anulat tot", au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Ce sumă poate intra în conturile FCSB-ului de pe urma transferului lui Moruțan

Clubul din Serie B are o clauză de cumpărare definitivă în contractul de împrumut cu Galatasaray. Suma pe care turcii o cer în schimbul internaționalului român este de cinci milioane de euro, dar italienii vor să ofere doar trei pentru a-l păstra definitiv pe fostul jucător de la FCSB.

În cazul în care acest transfer se va realiza, FCSB ar avea de încasat o sumă importantă, pentru că Gigi Becali a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Dacă mutarea se va face pentru suma cerută de Galatasaray, FCSB se va alege cu un milion de euro. În cazul în care turcii vor accepta ”doar” trei milioane de euro din partea clubului Pisa, atunci vicecampioana României ar avea de încasat 600.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!