Românul care impresiona la 17 ani revine la antrenamentele lui Arsenal! S-a recuperat după accidentare

Catalin Cirjan Arsenal Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 19:56
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 20:20

Fotbalistul român care l-a cucerit pe Mikel Arteta a revenit la antrenamentele lui Arsenal.

Cătălin Cîrjan, mijlocașul ofensiv în vârstă de 19 ani al lui Arsenal, și-a reluat antrenamentele alături de echipa mare a tunarilor. Românul este legitimat la U23, însă managerul Mikel Arteta a fost impresionat de calitățile sale și l-a chemat din decembrie 2020 să se pregătească alături de prima echipă.

Puștiul plecat din Domnești revenise la centrul de pregătire al clubului din Premier League, după o accidentare la ligamente, încă din luna octombrie a anului trecut, însă abia acum a reluat antrenamentele colective.

Cîrjan activează în mometul la echipa U23 a lui Arsenal, însă speră ca în acest sezon să debuteze în Premier League, la echipa mare.

„Nu va fi împrumutat. Cârjan face parte din anutrajul primei echipe şi din ce ştiu eu, este văzut ca unul dintre jucatorii tineri, importanţi. Momentan el rămane în anturajul primei echipe”, a dezvăluit Cătălin Sărmăşan, agentul fotbalistului.

S-a transferat la Arsenal de la Viitorul Domnești

Cîrjan poate evolua ca mijlocaș coordonator sau dreapta, dar antrenorul Kevin Betsy, care de cele mai multe ori preferă să joace fără ”decar” clasic, intenționează să-l folosească la Arsenal Under 23 drept unul dintre cei doi mijlocași centrali.

Tânărul fotbalist român a ajuns la Arsenal în 2019, după ce în țară a evoluat la Viitorul Domnești, în liga a treia. Anul trecut, el chiar a fost chemat de managerul Mikel Arteta la antrenamentele primei echipe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!