Costel Pantilimon Arsenal Premier League Sunderland Stranieri

Reactia lui Wenger dupa meciul DE VIS facut de Pantilimon! Romanul si-a salvat echipa de la retrogradare: "E o zi fericita"

Costel Pantilimon si-a salvat echipa de la retrogradare! Sunderland a obtinut un punct din meciul cu Arsenal, disputat pe Emirates, si si-a asigurat matematic ramanerea in Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 09:17
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 09:32

Internationalul roman Costel Pantilimon a fost omul meciului pentru Sunderland in disputa cu Arsenal, care le-a asigurat "Pisicilor Negre" ramanerea in prima liga engleza.

Pantilimon a aparat excelent in fata lui Alexis Sanchez, Wilshere si Giroud, ajutandu-si echipa sa termine fara gol primit (0-0) meciul cu Arsenal.

Sunderland are 4 puncte deasupra liniei retrogradarii cu o etapa inainte de finalul campionatului, astfel ca Pantilimon va juca si in sezonul viitor in Premier League.

"E o zi fericita pentru mine, aveam nevoie de un rezultat bun si l-am obtinut. Am demonstrat ca suntem o echipa buna si ca stim sa ne aparam, mai ales ca acum am intalnit un adversar foarte puternic. 

Fiecare interventie pe care o am este pentru echipa. Asta este treaba mea. Fotbalul este un sport de echipa si ma consider norocos pentru ca fac parte din acest lot.

Am un meci dificil, am avut si noroc in unele faze, dar uneori ai nevoie si de el, mai ales atunci cand te confrunti cu o asemenea presiune. Nu e usor sa lupti pentru evitarea retrogradarii", a spus Pantilimon.

Wenger: "Sunderland a avut o aparare extraordinara"

Arsene Wenger a vorbit si el la finalul partidei cu Sunderland. Londonezii si-au asigurat locul 3 al campionatului, insa Wenger ar fi vrut o victorie.

"Apararea lui Sunderland a fost insa impenetrabila", a spus antrenorul.

"Am dominat posesia, dar nu am reusit sa invingem apararea lui Sunderland. Nu am mai reusit sa marcam de 3 meciuri acasa. Trebuia sa ne asteptam ca adversarii sa joace bine, pentru ca erau intr-o situatie disperata. 

Sincer, nu am aratat ca o echipa care poate inscrie, chiar daca am avut 20 de suturi. Ei au avut o aparare excelenta, au fost toti pentru unul si unul pentru toti", a spus Wenger.

Modifică setările cookies