Fratele lui Bellingham, în drum spre Premier League. Două cluburi se bat pentru Jobe

Jobe Bellingham jude bellingham Sunderland Anglia Jobe Bellingham, la Sunderland / Foto IMAGO
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 11:16
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 11:15

Mijlocașul Jobe Bellingham (18 ani), fratele lui Jude (20 de ani), ar putea face pasul spre Premier League în perioada de mercato.

Legitimat la Sunderland, Jobe Bellingham a impresionat în acest sezon din Championship. El a evoluat în 45 de meciuri, a marcat șapte goluri și a livrat o pasă decisivă.

Jobe Bellingham, în drum spre Premier League

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Crystal Palace a început tatonările pentru transferul definitiv al lui Jobe Bellingham. Londonezii au terminat pe locul 10 în sezonul recent încheiat.

O altă echipă aflată pe urmele lui Bellingham este Brentford. "Albinele" s-au aflat în lupta pentru evitarea retrogradării și au încheiat campionatul pe locul 16. A doua poziție aflată deasupra liniei roșii.

Sunderland ar putea face o afacere fabuloasă cu Jobe Bellingham. Acesta a fost transferat în iulie 2023 de la Birmingham, pentru mai puțin de 3 milioane de lire sterline. A devenit imediat titular, iar acum ar putea aduce o sumă uriașă pe Stadium of Light.

Potrivit presei din Regat, fratele lui Jude mai are contract cu Sunderland până în 2027. Cota de piață a lui Jobe a crescut spectaculos în ultima perioadă. El este acum evaluat la 12 milioane de euro. În 2022 era cotat la 3 milioane.

Fratele său joacă la Real Madrid

Jude Bellingham este unul dintre cei mai importanți jucători englezi ai momentului. În mod paradoxal, el nu a evoluat niciodată în Premier League.

Jude a crescut la echipa din orașul natal, Birmingham, iar în 2020 a fost transferat de Borussia Dortmund. În 2023, Real Madrid l-a achiziționat în schimbul a peste 100 de milioane de euro.

Jobe Bellingham este decis să-i calce pe urme lui Jude, dar pentru moment vrea să-și facă un nume în Premier League.

Până la un eventual transfer, Jobe se va afla sâmbătă la Londra cu ocazia finalei UEFA Champions League. Fratele său va juca în marele meci Real Madrid - Borussia Dortmund. Partida va începe la ora 22:00 și va putea fi urmărită în format LIVE BLOG pe site-ul www.sport.ro. Pe tot parcursul zilei veți afla cele mai importante noutăți de la Londra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!