vlad dragomir Ajax Amsterdam Arsenal Ricardo Farcas Stranieri

Pustii-minune Vlad Dragomir si Ricardo Farcas au un weekend perfect. Dragomir a jucat atat pentru Arsenal U23, cat si pentru U18, si a marcat un gol; Farcas a inscris si el

Doi dintre pustii romani care joaca in strainatate au dat goluri in acest weekend. Vlad Dragomir a jucat atat pentru Arsenal U23, cat si pentru Arsenal U18, in timp ce Ricardo Farcas a inscris primul sau gol pentru Ajax U18.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2016, 18:23
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2016, 18:35

Vlad Dragomir continua seria meciurilor bune facute la juniorii lui Arsenal. Tanarul international roman a jucat in acest weekend atat pentru formatia U23, cat si pentru cea U18.

La U23, Dragomir a evoluat in Chelsea 1-2 Arsenal, pe Stamford Brige, pentru ca astazi acesta sa fie trimis in teren in Arsenal U18 - Leicester U18, meci incheiat 5-0. Romanul a fost integralist si a marcat un gol in victoria inregistrata impotriva echipei de juniori a campioanei Angliei, Leicester.

Dragomir este pe lista de Youth League a lui Arsenal. Acesta a bifat, de altfel, cateva minute in meciul de saptamana trecuta, PSG U19 0-0 Arsenal U19.

Farcas, la primul gol pentru Ajax

Un alt tanar fotbalist roman a inscris si el astazi. Ricardo Farcas, de la Ajax U18, a inscris in meciul incheiat 2-0 pe terenul lui NEC Nijmegen U18. Farcas a deschis scorul.

Ricardo Farcas este si el pe lista de Youth League a lui Ajax.

Modifică setările cookies