FC Bihor - FCSB Cupa Romaniei Ricardo Farcas Cupa Romaniei

Ce aspirații aveau jucătorii de la FC Bihor înainte de meciul cu FCSB: "S-a văzut diferența"

FC Bihor - FCSB, LIVE TEXT - AICI.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:37
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:37

Cele două cluburi s-au înfruntat miercuri seară de la ora 21:00, în prima etapă a grupelor Cupei României, la Oradea, pe stadionul „Iuliu Bodola”, din județul Bihor.

Ce aspirații aveau jucătorii de la FC Bihor înainte de meciul cu FCSB: "S-a văzut diferența"

După meci, orădeanul Ricardo Farcaș, cotat la 50.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, a subliniat că a fost un vis meciul cu FCSB și că alături de colegii săi a încercat să se ridice la valoarea vicecampioanei.

De asemenea, Ricardo Farcaș, fiul antrenorului de la FC Bihor, Florin Farcaș, a precizat că știa dinainte de prezența lui Emerich Jenei și că e fericit și mândru de echipa sa.

„A fost un vis, pot să spun, pentru fiecare dintre noi. Am încercat să ne ridicăm la valoarea adversarului, dar trebuie să recunoaștem că FCSB a fost net superioară astăzi. Noi am încercat să dăm totul și cred că publicul a fost mulțumit de ce a văzut astăzi.

Noi ne-am pregătit ca la fiecare meci, jucăm la victorie. Dar ăsta e fotbalul. S-a văzut diferența de valoare în această seară. (n.r. despre Emerich Jenei) Am știut dinaintea partidei că va veni la meci. Cred că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor. Sunt fericit și sunt mândru de echipa mea”, a spus Ricardo Farcaș după meci

FC Bihor - FCSB 0-2

David Miculescu a deschis scorul în minutul 26, după ce a reușit să șuteze din întoarcere de lângă patru jucători ai Bihorului. În repriza secundă, Siyabonga Ngezana s-a înălțat deasupra defensivei adverse și a majorat diferența în minutul 69.

Roș-albaștrii încep, astfel, cu dreptul campania din Cupa României. Pentru echipa pregătită de Elias Charalambous urmează meciul cu 'U' Cluj din campionat (luni, 2 octombrie, ora 21:00).


Echipele de start

  • FC Bihor: Pînzariu - Paublusztig, Sg. Jurj, Ioviță, Sorian, Farcaș, Gunie, Ban, Bactăr, Jurj, Vasile
  • FCSB: Vlad - Crețu, Ngezana, Haruț, Ganea - Djokovic, Lixandru, Gogescu - Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!