Puscas, PUS LA ZID de antrenorul lui Reading: "Nu mi-a placut!" Romanul a pierdut postul de titular

Puscas, PUS LA ZID de antrenorul lui Reading: "Nu mi-a placut!" Romanul a pierdut postul de titular

George Puscas a ajuns la Reading in schimbul a 8 milioane de euro.

George Puscas a primit primele critici de cand a ajuns la Reading. Cel care l-a contestat a fost chiar antrenorul sau de la noua echipa, Jose Manuel Gomes. 

Antrenorul nu l-a mai folosit titular pe Puscas in meciul pierdut de Reading 0-1 cu Middlesbrough. Tehnicianul a ales sa-l introduca pe roman in ultimele 25 de minute. Atacantul nu a reusit insa nimic iesit din comun. 

Jose Manuel Gomes a explicat la finalul partidei de ce nu l-a mai folosit titular pe Puscas si l-a criticat pe roman pentru jocul facut in etapa trecuta, in partida pierduta 0-2 cu Charlton. 

"Avem sase atacanti si este obligatia mea de a le cere maximum, tot ce au si tot ce pot oferi echipei. Ei stiu ca doar asa aleg jucatorii si intotdeauna ii folosesc pe cei cu care cred ca putem castiga un meci.

Fiecare ar trebui sa inteleaga un lucru. Nimeni la acest club, fanii, jucatorii, directorii, patronii, nimeni nu vrea sa castige mai mult ca mine si nimeni nu stie mai bine decat mine starea jucatorilor si care merita sa evolueze mai mult intr-un meci", a spus Gomes, pentru Get Reading. 

Puscas l-a dezamagit in meciul cu Charlton: "Nu mi-a placut ce a facut in meciul cu Charlton, nu mi-a placut cum a jucat, de aceea nu a fost titular cu Boro".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul modifică regulile privind programul IMM Invest. Care sunt noutățile
BRAT