"Il voi urmari in continuare!" Puscas, vedeta in Anglia mai repede decat se astepta: atacantul roman, comparat cu o LEGENDA din Premier League

George Puscas Alan Shearer reading Fotbal extern "Il vor urmari in continuare!" Puscas, vedeta in Anglia mai repede decat se astepta: atacantul roman, comparat cu o LEGENDA din Premier League
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2019, 18:18
Data actualizarii: Joi 12 Septembrie 2019, 18:23

George Puscas este unul dintre cei mai bine cotati jucatori romani ai momentului.

Venit in aceasta vara la Reading, Puscas s-a facut deja remarcat in Anglia. Atat prin evolutiile de la echipa de club, cat si prin prestatiile de la nationalele Romaniei, Puscas a atras atentia asupra sa.

Andy Hinchcliffe, fost international englez care in prezent este analist la SkySports, il compara pe Puscas cu legendarul Alan Shearer.

"L-am vazut la turneul U21 din vara jucand pentru Romania si a fost exceptional, ca un tanar Alan Shearer, cu capacitate de efort, forta si cu un joc aerian foarte bun. Il voi urmari si la Reading", a declarat Andy Hinchcliffe.

Puscas ar putea pleca de la Reading in iarna. Fenerbahce il doreste pe atacantul roman, iar turcii sunt dispusi sa faca o oferta in urmatoarea perioada de transferuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!