Prima declaratie a lui Tamas dupa ce a scapat de inchisoare: "Sunt putin suparat, dar legea e lege!" Nu va putea parasi tara in urmatoarele 2 luni

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2019, 17:26
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2019, 17:51

Tamas poate sta linistit dupa ce a scapat de problemele cu legea.

Gabi Tamas a acordat un interviu astazi in care a vorbit despre decizia tribunalului dupa incidentul din urma cu 2 luni. Tamas nu va putea sa paraseasca tara pana cand va termina munca in folosul comunitatii.

"Sunt fericit ca s-a incheiat totul, acum nu trebuie decat sa respect decizia tribunalului si sa fac munca in folosul comunitatii. Sunt si putin suparat pentru tot ce s-a intamplat, dar legea este lege, trebuie respectata, din punctul meu de vedere s-a facut abuz de putere, dar este numai punctul meu de vedere. Sunt un strain intr-o tara straina, asa ca trebuie sa respect legea.

Sunt fericit ca am scapat de arestul la domiciliu, pot merge oriunde vreau eu. Trist este ca nu voi avea vacanta, pentru ca acum toate echipele au vacanta. Totusi, este o vacanta si pentru mine pentru ca imi place aceasta tara foarte mult, asa ca voi merge la munca si voi reveni. Dupa aceste doua luni voi relua pregatirile pentru sezonul viitor" a spus Gabi Tamas pentru presa din Israel.

Tamas, implicat intr-un nou scandal

Fundasul roman de 35 de ani a fost implicat intr-o noua poveste scandaloasa dupa o petrecere de Ziua Independentei. Tamas a exagerat cu consumul de alcool si a avut un conflict la telefon cu patronul celor de la Hapoel.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!