Stranieri

Olimpiu Moruțan, out de la Galatasaray? Ce s-a întâmplat cu internaționalul român înaintea meciului cu Altay

Olimpiu Moruțan (22 de ani), transferat de Galatasaray în vara anului trecut, de la FCSB, traversează o perioadă slabă la formația turcă, unde prinde din ce în ce mai puține minute.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 16:51
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 17:04

Domenec Torrent, antrenorul lui Galatasaray, care l-a înlocuit pe Fatih Terim, în ianuarie, a spus recent despre Moruțan că are probleme de adaptare din cauza faptului că nu cunoaște limba engleză și de multe ori este retras, nereușind să se integreze în grup.

Internaționalul român a strâns până acum 32 de meciuri la Galatasaray, reușind să marcheze de trei ori și să ofere cinci pase decisive. Mijlocașul a acumulat doar 104 minute pe teren în ultimele 11 meciuri din campionat, în cinci dintre ele fiind în afara lotului sau rezervă neutilizată.

Moruțan, din nou în afara lotului pentru meciul cu Altay

Galatasaray joacă în deplasare în etapa 34 din campionatul turc, cu Altay. Fără șanse pentru locurile de cupe europene, formația antrenată de Domenec Torrent încearcă să mai șteargă din imaginea sezonului dezastruos.

Pentru acest meci, Olimpiu Moruțan a fost lăsat în afara lotului, în timp ce Alexandru Cicâldău a fost convocat. 

Ce a declarat Victor Becali despre situația lui Olimpiu Moruțan

"Dacă nu cunoaște limba, bun. Dacă este retras...am văzut că antrenorul a fost iritat de întrebările presei despre el, așa a părut. Îmi lasă și mie impresia că nu sunt compatibili, la început nu voiam să cred, dar acum încep să cred. 

Toată lumea spune că vine la FCSB, că va fi împrumutat, dar stați să vedem dacă rămâne antrenorul, Galatasaray nu are președinte. Când se știe cine e președinte și cine va fi antrenor, atunci se va decide lotul", a declarat Victor Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies