Stranieri

„Nu voiam să cred asta la început!” Victor Becali a identificat 'problema' în cazul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray 

Olimpiu Moruțan (22 ani) nu se află în cel mai bun moment al carierei sale. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 23:36
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 23:39

Tânărul jucător transferat de Galatasaray în vara anului trecut, în schimbul a 3.5 milioane de euro, a fost titular în prima parte a sezonului și a prins multe minute de joc cu Fatih Terim pe bancă. Demiterea lui „Împăratului” a fost însă o lovitură și pentru Olimpiu Moruțan, care odată cu numirea lui Domenec Torrent și-a pierdut din protagonism. 

Situația românului pare să fie din ce în ce mai dificilă în Turcia, fiind exclus din lot pentru meciul din etapa 33 cu Yeni Malatyaspor, 2-0. Antrenorul s-a arătat iritat la conferința de presă de la final, când a fost întrebat din nou de Moruțan și a ținut să facă o dezvăluire. Torrent a vorbit din nou despre principala problemă a românului, aceea că nu cunoaște limba engleză și astfel are dificultăți în comunicare, dezvăluind că în urmă cu câteva zile, fostul fotbalist de la FCSB a fost surprins mâncând singur. 

Victor Becali a identificat 'problema' în cazul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray 

Victor Becali, cel care deține firma de impresariat care îl reprezintă pe Olimpiu Moruțan, împreună cu Ioan Becali, a vorbit despre situația fotbalistului român. Fostul agent a dezvăluit că, în opinia lui, deși nu a crezut acest lucru la început, Moruțan și Domenec Torrent sunt incompatibili. 

Cu toate astea, Becali a ținut să precizeze faptul că deși s-a zvonit că fotbalistul român ar putea pleca în vară, după criticile primite, Galatasaray nu are încă un președinte. Fostul impresar a punctat că numirea unui nou conducător ar putea duce la schimbarea antrenorului. 

„Dacă nu cunoaște limba, bun. Dacă este retras...am văzut că antrenorul a fost iritat de întrebările presei despre el, așa a părut. Îmi lasă și mie impresia că nu sunt compatibili, la început nu voiam să cred, dar acum încep să cred. 

Toată lumea spune că vine la FCSB, că va fi împrumutat, dar stați să vedem dacă rămâne antrenorul, Galatasaray nu are președinte. Când se știe cine e președinte și cine va fi antrenor, atunci se va decide lotul”, a declarat Victor Becali la Digi Sport. 

  • 4.3 milioane de euro este cota lui Olimpiu Moruțan conform Transfermarkt. 
  • 3 goluri și 4 assist-uri a reușit fotbalistul român, în acest sezon, în 32 de meciuri jucate pentru Galatasaray. 
Modifică setările cookies