Olimpiu Morutan Alexandru Cicaldau Galatasaray Stranieri

„Să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pe doi români!”, Cicâldău și Moruțan, criticați din nou în Turcia 

Eșecul lui Galatasaray cu Fenerbahce, 0-2, i-a înfuriat pe jurnaliștii turci. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 08:36
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 08:41

Galatasay a priedut derby-ul cu Fenerbahce, 0-2, din etapa cu numărul 32, și a bifat a 13-a înfrângere din acest campionat. 

Domenec Torrent (59 ani) a decis să înceapă partida cu Alexandru Cicâldău (24 ani) în primul 11, însă jucătorul format de Gică Hagi (57 ani) nu i-a adus antrenorului spaniol plusul de care avea nevoie la mijlocul terenului, așa că în minutul 74 a fost schimbat cu Halil Dervisoglu (22 ani). 

Olimpiu Moruțan (22 ani) a fost aruncat și el în luptă în minutul 84, în locul lui Ryan Babel (35 ani), însă scorul era deja 2-0 pentru Fenerbahce, iar fostul jucător al FCSB-ului nu a mai putut schimba nimic. 

Cicâldău și Moruțan, final de drum după doar un sezon la Galatasaray?

Cu toate acestea, cei doi români au fost aspru criticați la finalul partidei. Comentatorul A Spor, Levent Tuzemen, a contestat modul în care Galatasaray a fost condusă în acest sezon și condamnă conducerea turcilor pentru că a plătit 10 milioane de euro pentru Moruțan și Cicâldău. 

„Ar trebui să le fie rușine celor care condamnă Galatasaray să fie această echipă! Să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pe doi români!”, a declarat Levent Tuzemen, potrivit Fotomac. 

În urma acestui eșec, Galatasaray ocupă locul 14 în campionat, cu 41 de puncte, în timp ce Fenerbahce se află pe poziția a doua, cu 59 de puncte. 

Modifică setările cookies