Olimpiu Moruțan, săgeți către actualul antrenor de la Galatasaray: "Eu muncesc la fel de mult ca la început"

Olimpiu Morutan Domenec Torrent Galatasaray Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 19:56
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 20:08

Olimpiu Moruțan, transferat de Galatasaray în vara anului trecut, de la FCSB, a avut un prim sezon dezamăgitor la formația turcă.

Mijlocașul începuse bine la Galatasaray, cu meciuri din postura de titular, goluri și pase decisive, însă ulterior a evoluat din ce în ce mai puțin, iar la câteva partide chiar a fost exclus din lot.

Moruțan a strâns până acum 34 de meciuri la Galatasaray, reușind să marcheze de trei ori și să ofere cinci pase decisive. Mijlocașul a acumulat doar 128 minute pe teren în ultimele 13 meciuri din campionat, în cinci dintre ele fiind în afara lotului sau rezervă neutilizată.

Într-un interviu acordat pentru presa din Turcia, internaționalul român a vorbit despre perioada petrecută până acum la Galatasaray și despre decizia de a nu mai fi folosit.

"Întotdeauna am fost pregătit să joc 90 de minute. Fatih Terim mi-a dat din ce în ce mai multe minute de joc la fiecare meci, pentru a putea gestiona presiunea. De aceea am trecut mai ușor prin prima perioadă a sezonului... 

Nu știu să spun de ce nu mai joc acum. Eu continui să mă antrenez la fel de bine ca la început, poate chiar încerc mai mult, dar antrenorul a luat această decizie, el este responsabil. Continui să lucrez, nu mă voi opri să muncesc", a declarat Moruțan pentru Ajansspor. 

  • 4,3 milioane de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform Transfermarkt

Transferat de la FCSB pentru patru milioane de euro, Olimpiu Moruțan nu s-a impus ca titular la Galatasaray, deși Fatih Terim, fostul antrenor, îl vedea drept un viitor lider al echipei. FCSB (107 meciuri/14 goluri), FC Botoșani (59/2) și ”U” Cluj (7/1) sunt celelalte echipe din cariera lui.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!