Ianis Hagi Gica Popescu rangers Spartak Moscova Stranieri

Oferta uriasa pe care Ianis Hagi a refuzat-o! Popescu a dezvaluit totul: "Voiam sa plece acolo! Plateau 8 milioane de euro!" 

Gica Popescu a facut dezvaluiri neasteptate pentru o oferta imensa pe care a primit-o Ianis Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Mai 2021, 21:16
Data actualizarii: Vineri 28 Mai 2021, 21:17

Mijlocasul roman putea da lovitura in 2019, atunci cand a primit o oferta de nerefuzat din partea oficialilor lui Spartak Moscova. Anuntul a fost facut de Gica Popescu, presedintele de la Viitorul. 

Acesta a dezvaluit ca rusii ii ofereau 8 milioane euro Viitorului pentru el, iar salariul sau ar fi fost unul mult mai mare, insa Ianis a ales transferul la Genk. 

Fostul fotbalist s-a aratat impresionat de reactia lui Ianis, care a preferat sa mearga in Belgia, refuzand astfel o suma frumoasa de bani. 

"Eu, atunci, voiam sa plece la Spartak Moscova. Platea de doua ori mai mult decat Genk, adica undeva la 8 milioane de euro. Gica a incercat sa stea cat mai departe si nici eu nu am vrut sa il influentez. 

Doar l-am sfatuit. Dar oferta era imensa. Castiga de patru ori mai mult decat la Genk. Cand a refuzat, am spus: 'Wow! Copilul acesta are o maturitate incredibila'", a spus Gica Popescu pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies