FC Viitorul Farul Constanta Gica Popescu Fotbal intern

"Cand doua forte se unesc, rezultatul e si mai puternic!" Incep negocierile dintre Viitorul si Farul pentru fuziunea propusa de Gica Hagi

Viitorul s-a calificat in finala barajului pentru Conference League unde o va intalni pe Sepsi, duminica.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 28 Mai 2021, 09:21
Data actualizarii: Vineri 28 Mai 2021, 09:40

Dupa victoria in fata Chindiei, Gica Popescu, presedintele clubului a vorbit si despre "bomba" momentului, proiectul fuziunii dintre Viitorul si Farul. 

"Ne bucuram ca s-a terminat cu bine playout-ul, a fost un an atipic si ma bucur ca l-am terminat. Vrem sa revenim la identitatea initiala, sa ne bazam pe tineri din Academie, sa le dam incredere. Vrem sa revenim la sistemul de joc pe care l-am avut la inceputul proiectului, ati vazut ce posesie am avut astazi. Mai avem trei zile, dupa aceea vom vorbi si de noul antrenor.

Deocamdata este doar la nivel de proiect (n.r. fuziunea dintre Farul si Viitorul). Noi vrem sa ne concentram pe finalul de sezon, iar de luni vom discuta. Eu cred ca atunci cand doua forte se unesc, rezultanta este mai puternica. Daca acest lucru se va intampla, echipa rezultata va fi puternica. Noi n-am discutat inca despre noul sezon, trebuie sa terminam actualul sezon", a declarat Gheorghe Popescu, dupa victoria cu Chindia.

Viitorul a invins Chindia cu scorul de 3-2 (Artean 38, Fernandes 50, Tsoumou 86/Popa 6, Rata 64) si este la un meci distanta de preliminariile Conference League.

Modifică setările cookies