LOVITURA de proportii a lui Marica! Romanul, tot mai aproape de Premier League! Telefoanele NU se mai opresc din sunat dupa golul cu Ungaria:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 09:10

	LOVITURA de proportii a lui Marica! Romanul, tot mai aproape de Premier League! Telefoanele NU se mai opresc din sunat dupa golul cu Ungaria:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Ramas fara echipa in luna iunie, dupa ce nemtii de la Schalke, viitoarea adversara a Stelei, au decis sa nu-i mai prelungeasca intelegerea, Ciprian Marica este aproape de o lovitura de proportii, anunta italienii de la Tuttomercato.

Potrivit acestora, forma buna pe care internationalul roman a aratat-o, dar si golul inscris in poarta Ungariei, pare sa le fi starnit si mai tare interesul celor de la Arsenal si West Ham United, echipe care s-au interesat in ultima luna de serviciile sale.

Cu Lukas Podolski accidentat grav, urmand sa stea pe bara pana la sfarsitul anului, Arsene Wenger are urgenta nevoie de un fotbalist de profil ofensiv, iar Marica i se pare alegerea perfecta, atat prin prisma experientei sale, dar si prin faptul ca este liber de contract si nu ar putea refuza o astfel de oferta.

De cealalta parte, Sam Allerdyce are si el nevoie de un atacant, iar romanii par sa-l fi impresionat, dupa ce acesta l-a transferat si pe Razvan Rat.

De serviciile lui Marica se mai intereseaza si cateva echipe din Rusia, spun cei de la Tuttomercato.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT