Fost campion olimpic roman, arestat noaptea trecuta pentru trafic de droguri! Politistii cred ca este liderul unei grupari mafiote!

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 08:13

	Fost campion olimpic roman, arestat noaptea trecuta pentru trafic de droguri! Politistii cred ca este liderul unei grupari mafiote!

Fostul sportiv a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Campionul olimpic la inot Razvan Tudosie, considerat liderul unei grupari specializate in trafic de droguri, a fost arestat preventiv, dupa ce Curtea de Apel Pitesti a admis recursul procurorilor la masura interdictiei de a parasi localitatea data de Tribunalul Arges.

La sfarsitul lunii august, magistratii Tribunalului Arges au dispus masura interdictiei de a parasi localitatea in cazul lui Razvan Tudosie, suspectat de trafic de droguri. Ulterior, decizia instantei a fost atacata cu recurs de procurorii DIICOT Pitesti.

Curtea de Apel Pitesti a admis, duminica, recursul procurorilor, astfel ca Razvan Teodosie a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, fiind dus in arestul Politiei Judetene Arges.

Campionul olimpic la inot Razvan Tudosie este legitimat la CSM Pitesti, iar in 2010 a castigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret de la Singapore, in proba de 50 de metri bras.

Sursa: Mediafax

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT