Ianis Hagi Glasgow Rangers Sporting Braga UEFA Europa League Stranieri "It's Ibrox, baby!" Meciul FABULOS facut de Ianis Hagi cu Braga sezonul trecut, rememorat de UEFA!

"It's Ibrox, baby!" UEFA si-a amintit de meciul FABULOS facut de Ianis Hagi cu Braga! Ce au postat pe pagina oficiala

Ianis Hagi s-a facut remarcat pentru prima data in tricoul lui Rangers intr-un meci cu Braga.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2021, 14:37
Data actualizarii: Sambata 20 Februarie 2021, 14:43

In mansa tur a '16'-imilor de finala din sezonul trecut de Europa League echipa antrenata de Steven Gerrard era condusa pe teren propriu de Sporting Braga cu scorul de 2-0. 

Intrat in minutul 67 pe teren, Ianis a schimbat complet jocul si a adus victoria lui Rangers, marcand o 'dubla'. Dupa meci, internationalul roman a dat un interviu prin care va ramane mult timp in memoria fanilor scotieni, vorbind despre atmosfera senzationala de pe Ibrox Park.

"E uimitor. It's Ibrox, baby. E diferit fata de orice stadion.E un vis devenit realitate. Pe Ibrox chiar se intampla lucruri minunate", a declarat Ianis Hagi dupa victoria echipei sale cu scorul de 3-2 in fata portughezilor.

La implinirea unui an de la acea seara memorabila de pe Ibrox, UEFA a tinut sa reaminteasca aportul decisiv pe care Ianis Hagi l-a avut in acea victorie si implicit la calificarea in optimi.

"Ianis Hagi a fost cel care a impulsionat revenirea lui Rangers impotriva celor de la Braga acum un an", a transmis UEFA pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!