"In Turcia se linisteste financiar si poate sa marcheze 15 goluri!" Alibec este vazut ca viitorul golgeter din campionatul turc! 

"In Turcia se linisteste financiar si poate sa marcheze 15 goluri!" Alibec este vazut ca viitorul golgeter din campionatul turc! 

Transferul mult visat de Alibec s-a concretizat in ultimele zile ale perioadei de mercato. 

Atacantul a ajuns la Kayserispor, fiind dorit si de arabi, la Al-Qadisiyah. In Turcia, la clubul la care mai evolueaza si Silviu Lung jr. si Cristi Sapunaru, Alibec va castiga in cei 3 ani de contract 2,4 milioane de euro. 

Inainte de debutul in Super Lig, Alibec a fost motivat de oamenii de fotbal din Romania, care considera ca atacantul are potentialul de a ajunge golgeterul campionatului turc. 

"Daca el e in regula ca jucator si va avea o atitudine corecta fata de fotbal, e un fotbalist foarte bun, care va ajuta echipa nationala. Cred ca e bine pentru el ca a schimbat, ii trebuia altceva, e spre sfarsitul carierei, 3-4-5 ani de joc si s-a linistit. In Turcia te linistesti financiar, sa fii cu mintea doar la fotbal. Turcia e un campionat in care Alibec poate sa marcheze 15 goluri", a declarat Ioan Andone, potrivit Telekom Sport.

In sezonul precedent, in tricoul celor de la Astra, Denis Alibec a reusit 14 goluri si 11 pase decisive. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 21 octombrie. Un nou record absolut: 4.848 de persoane infectate
BRAT

Modifică setările cookies