Declaratii incredibile facute de Marius Sumudica! "Mi-au oferit 50.000 de euro sa fac asta!" Antrenorul roman a fost mituit in Turcia! Ce reactie a avut

Marius Sumudica Stranieri Marius Sumudica, declaratii socante! "Mi-au oferit 50.000 de euro sa fac asta!" Antrenorul roman a fost mituit in Turcia! Ce reactie a avut
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 13:23
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 13:28

Marius Sumudica a povestit un moment incredibil care a avut loc recent la Gaziantep.

Marius Sumudica, antrenorul lui Gaziantep, a starnit un scantal in Turcia dupa ce a dezvaluit ca doi impresari l-au mituit cu 50.000 de euro pentru a recomanda clubului pe care il antreneaza un anumit jucator.

"Saptamana trecuta mi-a fost propus un jucator. Doi manageri din Turcia m-au sunat. Nu accept asa ceva, pentru ca mi-au oferit 50.000 de euro. Au vrut sa spun conducerii doar ca este un bun jucator de fotbal. Asa mi-au spus. Acest jucator a marcat un gol anul trecut, cum sa-l aduc aici? Cum sa-mi asum responsabilitatea asta", a declarat Sumudica, potrivit ajansspor.com.

Marius Sumudica, un nou atac la conducerea lui Gaziantep

 

Antrenorul roman este profund dezamagit de faptul ca oficialii lui Gaziantep nu ii vor mai aduce noi jucatori si spune ca se va lupta sa evite retrogradarea in acest sezon:

"Nu ma pot concentra pe construirea unei echipe. Este dificil pentru un antrenor sa lucreze asa. Voi continua sa joc cu jucatorii pe care ii am. Imi place acest oras, imi plac oamenii care traiesc aici, dar a devenit dificil pentru mine. Nu-mi este usor.

Am avut in perioada asta cel mai greu moment din cariera mea de 17 ani de antrenorat.

Anul acesta ne vom lupta sa nu retrogradam. Am spus asta acum o luna. Nu spun asta dupa 3 meciuri. Nu sunt asta pentru ca am pierdut puncte", a mai spus Sumudica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!