Imagini LEGENDARE: Dan Petrescu si Hagi au stabilit cum vor imparti EUROPA cu fosti jucatori URIASI de la Barcelona si Real Madrid

Gica Hagi Dan Petrescu Hristo Stoichkov Robert Prosinečki Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2012, 17:36
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2012, 17:37

Au jucat la cluburi uriase din Europa, au castigat Baloane de Aur si au facut milioane de oameni sa planga de bucurie. Astazi s-au intalnit in Turcia si au stabilit cum vor imparti harta fotbalstica a Europei in urmatorii ani.

Hagi vrea sa faca din Viitorul Constanta o echipa de Liga, Dan Petrescu si Kuban deja se bat cu miliardarii rusi, Stoicikov a inceput un proiect nou la Litex, iar Prosinečki este acum la Steaua Rosie Belgrad, pe care vrea sa o readuca la forma anilor '90.

Toti cei 4 s-au intalnit azi in Turcia, au facut schimb de tactici si au stabilit sa-si dea intalnire in cativa ani in Liga Campionilor.

"Mereu e frumos sa te intalnesti cu prieteni buni. Desi suntem la cluburi diferite, in campionate diferite, Hagi vine mereu aici la Belek sa ma ada, cand si eu sunt in Turcia. Din fericire pentru el, Constanta nu e atat de departe de Turcia."

"Cu Stoicikov am impartasit planuri de fotbal, avem antrenamente similare, prieteni comuni.", a spus Dan Petrescu.

"Romania a avut jucatori extrem de talentati, tin minte, iar printre ei a fost si Dan Petrescu. Tin minte golul cu Anglia reusit de el. Ii urez mult succes in urmatoarele 8 finale pe care le are in Rusia. Sunt fericit sa vad ca totul ii merge bine ca antrenor",
a declarat Robert Prosinečki:

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!