Ianis Hagi, tratat ca un zeu dupa meciul perfect pentru Genk! "Ce face el e foarte rar" Reactie fabuloasa in presa belgiana

Ianis Hagi, tratat ca un zeu dupa meciul perfect pentru Genk! "Ce face el e foarte rar" Reactie fabuloasa in presa belgiana

Ianis Hagi a fost eroul lui Genk in meciul controversat jucat cu St. Truiden.

Ianis a dat pasa de gol din corner si a inscris de doua ori din penalty. 

Chiar daca partida s-a incheiat 3-3, Genk ar putea primi victoria, dupa ce meciul a fost intrerupt 10 minute, la scolrul de 0-3, si ulterior a fost suspendat in minutul 88 din cauza fanilor celor de la St. Truiden care isi iesisera din minti.

In ciuda acestei controverse, Ianis Hagi a fost apreciat de belgieni pentru prestatia sa. Jurnalistii din aceasta tara au fost impresionati de calitatile aratate de roman. 

"Un fotbalist a fost deasupra tuturor. Ianis Hagi. Deseori lasat pe banca de rezerve in debutul sezonului, tanarul star roman a profitat de aceasta sansa pentru a-si etala intreaga clasa", au scris cei de la RTBF. 

"E perfect ambidextru, a executat toate fazele fixe, si de pe stanga, si de pe dreapta. El a transformat si cele doua penalty-uri. Si atunci, a folosit ambele picioare. La prima incercare, a plasat mingea calm cu dreptul. La a doua, a prins portarul advers pe contr-pied, cu stangul. Ce face el e foarte rar!", a completat sursa citata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis a promulgat legea care obligă instanțele să pronunțe deciziile în cel mult 120 de zile
BRAT
Modifică setările cookies