Ianis Hagi, pariul lui Steven Gerrard pentru aceasta toamna! Ce schimbare a facut antrenorul pentru a-l pune in lumina pe mijlocasul roman

Ianis Hagi rangers Steven Gerrard Stranieri Ianis Hagi, pariul lui Steven Gerrard pentru aceasta toamna! Ce schimbare a facut antrenorul pentru a-l pune in lumina pe mijlocasul roman
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 15:27
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 15:30

Ianis Hagi ar putea sa aiba evolutii din ce in ce mai bune la Rangers. 

Antrenorul scotienilor, Steven Gerrard, a schimbat sistemul de joc al echipei, trecand la un format care sa-l puna in lumina pe Ianis Hagi. 

Dupa primele 5 etape ale sezonului, tehnicianul a hotarat sa treaca de la 4-3-2-1 la 4-2-3-1, sistem care ii ofera o mai mare libertate de joc lui Hagi, mijlocas central in spatele varfului. 

Jurnalistii britanici de la Glasgow Times au notat ca aceasta modificarea "ii permite lui Hagi sa faca ceea ce face el cel mai bine", laudandu-l pe tanarul roman drept "unul dintre cei mai talentati jucatori ai clubului". 

Ianis Hagi a facut parte din lotul convocat de Mirel Radoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord si Austria, fiind trimis pe teren doar in prima partida, in care nu a stralucit. 

Nici in Scotia inceputul de sezon nu i-a fost prea bun, mijlocasul fiind deseori criticat de jurnalisti si suporteri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!