VIDEO Gol fabulos înscris în Anglia de Daniel Mândroiu, românul convocat la naționala de seniori a Irlandei!

Daniel Mândroiu Brighton Hove Albion Lincoln City nationala Irlandei Shamrock Rovers Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2023, 11:56
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2023, 12:02

Mijlocașul ofensiv cu dublă cetățenie a bifat până acum selecții la reprezentativele de juniori, de tineret și de seniori irlandeze.

Daniel ”Danny” Mândroiu, mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani cu selecții la naționala Irlandei, pentru care încă nu a debutat oficial, a marcat un gol fabulos în Anglia pentru Lincoln City în ultima etapă din League One, 1-1 marți seara pe teren propriu cu Milton Keynes Dons.

Fotbalistul cu dublă cetățenie, română și irlandeză, a deschis scorul în minutul 5, după un șut din prima din afara careului (”Outrageous Danny!!!”, a postat Lincoln City pe Twitter), și a ajuns astfel la cinci goluri marcate la primul său sezon pentru gruparea engleză.

Mândroiu, care a fost legitimat patru ani la Brighton & Hove Albion și apoi a devenit dublu campion al Irlandei cu Shamrock Rovers în 2021 și 2022, s-a transferat în vară la Lincoln, pentru care a debutat în luna octombrie a anului trecut.

Fotbalistul născut în Dublin are selecții la naționalele de juniori, de tineret și de seniori ale Irlandei, însă nu a jucat încă pentru reprezentativa condusă de Stephen Kenny, care l-a convocat în premieră în 2021 pentru meciurile cu Andorra și Ungaria, în care Mândroiu a rămas pe banca de rezerve.

Citește și: 

Românul din naționala Irlandei s-a transferat la Hercules Alicante: ”Am nume unguresc, dar nimeni din familie nu știe limba maghiară”

Încă un român joacă titular în naționala Irlandei! Daniel Mare a și înscris în ultimul meci, cu Elveția: ”Ard de nerăbdare să arăt ce pot”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!