Fotbal intern

S-a aflat totul abia acum! Povestea din spatele spargerii casei lui Gheorghe Hagi! Hoțul are peste 15 de spargeri

Gheorghe Hagi a pierdut bunuri de peste 50 000 de euro în urma unui jaf.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 20:37
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 21:11

Totul s-a întâmplat în 2015, când un hoț a pătruns în casa ”Regelui”. Hoțul are la activ peste 15 spargeri confirmate, cu prejudiciu de sute de mii de euro. El a fost deja condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare, însă consideră că pedeapsa este prea mare. 

M.F. i-a spart casa lui Gică Hagi în 2017. De altfel, el era cunoscut pentru jafurile pe care le dădea în zona Pipera - Băneasa. El este obligat să despăgubească victimele. M. le-a povestit anchetatorilor cum a intrat în casa celui mai bun fotbalist român din istorie.

  • Povestea din spatele spargerii casei lui Gheorghe Hagi! Hotul are peste 15 spargeri

Wowbiz scrie că acesta s-a cățărat pe un transformator, după ce venise cu un autobuz până la casa lui Hagi. Imediat au pornit alarmele din locuință, după ce a forțat ușile casei, însă agentul de pază a considerat că alarmele au pornit din greșeală, în timp ce hoțul intrase deja în interior.

El a vândut toate ceasurile în Sectorul 2, pentru doar 4.000 de euro, unui bișnițat. Sursa citată informează că din casă au dispărut: ”un ceas bărbătesc „Cartier”, un ceas bărbătesc „Chopard” cu curea din piele de culoare neagră, un ceas bărbătesc „Franck Muller” cu o curea piele neagră și cadran din aur alb, un ceas de buzunar „Charles Hubert” de culoare argintie, un ceas de damă „Maurice Lacroix” cu brățară din aur galben, un ceas de damă „Rolex” cu brățară metalică de culoarea alb și galben”.

Jaful a fost descoperit abia câteva zile. Deoarece nimeni nu era în casă în momentul furtului, abia peste câteva zile, șoferul familiei a intrat în curte și a găsit o cutie de bijuterii, care i-ar fi scăpat lui M.. Atunci a fost anunțată poliția. Hoțul a fost prins cu ajutorul camerelor de filmat.

CITESTE SI

Modifică setările cookies