VIDEO Florin Tănase a dezvăluit pe cine a sunat înainte de semna cu Al Jazira! Cu cine a luat legătura

florin tanase al jazira Emiratele Arabe Unite Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 15:12
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 17:45

Florin Tănase (27 de ani) a semnat în această vară un contract pe doi ani cu clubul Al Jazira.

Echipa antrenată de olandezul Marcel Keizer, supranumită „Mândria Abu Dhabiului”, a încheiat sezonul trecut pe locul patru în Emirate.

Florin Tănase a dezvăluit că înainte de a semna cu Al Jazira i-a sunat pe Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu, ambii cu experiență vastă în fotbalul arab, pentru a culege mai multe informații despre echipa la care urmează să ajungă.

Tănase a dezăluit cu cine a discutat înainte de a pleca în Emirate

„Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la un club atât de bine organizat. Un club mare din Emiratele Arabe Unite.

Suporterii se așteaptă să marchez goluri și eu sper că voi reuși să fac acest lucru. Sper să marchez cât mai multe goluri și să-mi ajut echipa să câștigăm cât mai multe meciuri și trofee.

Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi și cu Cosmin Olăroiu. Mi-au spus că este un club mare, foarte bine organizat și că este o onoare pentru mine dacă ajung aici.

Sper să mă impun cât mai repede și să câștig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu experiența mea și împreună să facem lucruri foarte frumoase”, a spus Florin Tănase într-un interviu acordat pentru site-ul clubului.

  • Florin Tănase se afla la FCSB din august 2016, când a fost achiziţionat de la FC Viitorul. În cariera sa, el a mai evoluat doar o jumătate de sezon la FC Voluntari în 2013.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!