Au bătut palma! Daniel Isăilă schimbă echipa

Daniel Isăilă Emiratele Arabe Unite Khorfakkan Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 17:55
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 17:56

Daniel Isăilă (51 de ani), fostul selecționer al naționalei U21 a României, va începe în această vară o nouă aventură în cariera de antrenor.

Instalat la începutul lunii octombrie 2023 la Ajman Club, Daniel Isăilă și-a încheiat în această vară contractul cu formația din Emiratele Arabe Unite și nu a ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii.

Daniel Isăilă va antrena în sezonul următor la Khorfakkan, tot în Emiratele Arabe Unite

Între timp, Daniel Isăilă a bătut palma cu altă echipă din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român va lucra în sezonul viitor la Khorfakkan, care a încheiat ultima stagiune pe locul 12, scrie ziarul Al Khaleej.

La Khorfakkan, Isăilă îi va lua locul muntenegreanului Nebojsa Jovovic, care își încheie contractul în această vară.

Daniel Isăilă, câștigător al Cupei și Supercupei României cu Astra Giurgiu, în 2014, lucrează din 2018 în țările din Orientul Mijlociu. În intervalul iunie 2018 - ianuarie 2020 a antrenat în Arabia Saudită, la Al Hazem, iar ulterior au urmat experiențele din Emiratele Arabe Unite: FC Baniyas (iunie 2020 - iunie 2023) și Ajman Club (octombrie 2023 - iunie 2024).

Cu ultima echipă, Ajman Club, Isăilă a încheiat sezonul pe locul 9.

În România, Daniel Isăilă a antrenat la FC Brașov, Sportul Studențesc, FCM Târgu Mureș și Astra Giurgiu. De asemenea, a fost secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României și principal al reprezentativei U21.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!