florin tanase al-jazira Stranieri

Mesajul transmis de Florin Tănase după transferul la Al-Jazira. Cum a impresionat la primul antrenament 

Florin Tănase, fostul căpitan al lui FCSB, a fost prezentat oficial la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite și a efectuat primele antrenamente la noua echipă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 19:40
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 19:54

Al Jazira l-a achiziționat pe fostul decar de la trupa "roș-albastră" și l-au prezentat oficial în urmă cu câteva zile. Arabii i-au activat clauza de reziliere a fotbalistului, în valoare de trei milioane de euro și l-au primit pe internaționalul român la club, unde a început deja antrenamentele.  

Mesajul lui Florin Tănase pentru Al Jazira

Internaționalul român a ținut să le mulțumească celor de la noua echipă pentru primirea de care a avut parte și le-a transmis un mesaj și fanilor.  

"O nouă echipă, noi provocări. Mulțumesc pentru încredere și pentru primirea călduroasă, Al Jazira", a scris Florin Tănase pe contul de Instagram.

Gigi Becali: "Al Jazira îi dă salariu de 1,8 milioane lui Florin Tănase"

Florin Tănase trebuia inițial să ajungă în China, la Shanghai Port, însă salariul oferit de Al Jazira l-a determinat să aleagă un transfer în Emiratele Arabe Unite.

"Tănase pleacă la Al Jazira. Păi, chinezii dădeau mai mult, au ridicat. Eu voiam să-l dau în China, dar Tănase... e mai aproape. Chinezii îi dădeau 1 milion de euro și ăștia îi dau 1,8 milioane de euro. Bine, vreo 300.000 de euro comisioane sau ce dau la impresari. E diferență mare și nu are rost. Eu luam mai mulți bani din China", declara recent Gigi Becali.

Florin Tănase a fost cumpărat de FCSB în vara lui 2016, de la Viitorul Constanța (n.r. actuala Farul Constanța). Atunci, Becali îi plătea lui Gică Hagi (57 ani) 1,7 milioane de euro pentru jucătorul său. 

În 6 ani petrecuți la clubul roș-albastru, Tănase a adunat 227 de meciuri în toate competițiile, marcând 83 de goluri și oferind 41 de pase decisive. El  a cucerit un singur trofeu, Cupa României, în sezonul 2019-2020. 

Modifică setările cookies