Florin Andone Echipa Nationala Oviedo Segunda Division UD Las Palmas Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Florin Andone, ”o adevărată pacoste pentru apărarea adversă”! Atacantul joacă puțin, dar bine la liderul din Segunda

UD Las Palmas a remizat în deplasare în ultima etapă, 0-0 la Oviedo, și este pe primul loc în clasament.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 12:12
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 12:11

Cu Florin Andone introdus abia în minutul 78, dar foarte activ, UD Las Palmas a scos un egal în deplasare, 0-0 marți seara la Oviedo în etapa a 19-a din Segunda Division, și este lider în liga a doua spaniolă, cu 35 de puncte.

”Union Deportiva a suferit, dar galbenii au reușit totuși să-i sperie pe cei din Oviedo cu un voleu al lui Andone care a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta, deși unghiul din care a șutat părea unul imposibil. 

Las Palmas a rezistat (n.r. - din minutul 78 a jucat în 10, după eliminarea lui Enzo Loiodice) și a supraviețuit la Oviedo, obținând un punct valoros”, a scris udlaspalmas.net, care l-a notat pe atacantul român cu 6, în media echipei, și a detaliat prestația acestuia:

”Intensitate. Un lucru pe care Andone îl posedă este, fără îndoială, intensitatea pentru fiecare minge și în fiecare confruntare, motiv pentru care este o adevărată pacoste pentru apărarea adversă. 

Aproape că a avut norocul de a trimite mingea în poarta adversă în ultimele momente ale meciului”.

Florin Andone, talisman pentru UD Las Palmas

Măcinat de accidentări inclusiv în acest sezon, primul pentru el la UD Las Palmas, Florin Andone a înscris de două ori în cele opt partide jucate în Segunda: de fiecare dată când românul a fost prezent pe teren, echipa sa nu a pierdut!

Ajuns la 29 de ani, vârful care a jucat ultima dată la națională în 2019 (25 de selecții și 2 goluri pentru România) s-a despărțit de Brighton & Hove Albion după patru sezoane în care a fost legitimat la clubul din Premier League și a semnat la începutul lunii septembrie cu cei de la UD Las Palmas.

Foto: Union Deportiva Las Palmas

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!