Florin Andone fc cartagena SD Ponferradina Segunda Division UD Las Palmas Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Puțin, da' bun! Florin Andone, ”seducător” la liderul invincibil al campionatului: ”Ar trebui să ne ofere multe în restul sezonului”

Atacantul român continuă evoluțiile pozitive pentru noua sa echipă, UD Las Palmas, care se află pe primul loc în Segunda Division.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 13:48
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 13:48

UD Las Palmas, echipa lui Florin Andone, a câștigat greu meciul de duminică seara, 1-0 pe teren propriu cu FC Cartagena (gol Jonathan Viera '90+2, în condițiile în care oaspeții au jucat în inferioritate numerică din minutul 43) în etapa cu numărul 12 din Segunda Division, și continuă astfel să fie liderul neînvins al campionatului, cu 26 de puncte după cele 7 victorii și 5 egaluri.

Cu Cartagena, Andone a fost introdus în minutul 76, dar a avut o prestație solidă în sfertul de oră petrecut pe gazon: pase foarte bune, ocazii, speranțe deșarte pentru un penalty și nota 7 în presa locală: ”Seducător în jocul pozițional, bun și la urmărire. Ar trebui să ne ofere multe în restul sezonului” (udlaspalmas.net).

Florin Andone la UD Las Palmas: 4 meciuri, 4 victorii cu 1-0

Atacantul român, care a semnat cu echipa din Insulele Canare la începutul lunii septembrie, a avut neșansa de a se accidenta după primele șapte minute jucate pentru Las Palmas, în victoria de acasă cu Leganes, scor 1-0.

A revenit la mijlocul acestei luni, fiind titular în 1-0 în deplasare cu CD Lugo, apoi a reușit și primul său gol, unul decisiv, într-un alt 1-0 în deplasare, cu SD Ponferradina.

Toate meciurile în care Andone a jucat pentru Las Palmas s-au încheiat cu victorii la același scor, 1-0!

”Triumf de infarct!”, a scris și site-ul oficial al clubului după thriller-ul cu Cartagena.

Foto și video: UD Las Palmas

Modifică setările cookies